Termenul de livrare aproximativ este de 24-48 ore, de la confirmarea comenzii. În cazuri excepționale, durata poate fi prelungită până la 4 zile, dar clienții afectați sunt anunțați în prealabil.
Pentru livrarea prin firma de curierat, comanda va va fi adusa la adresa indicata in graficul convenit cu curierul.
Produsele sunt în ambalajul original, nedeschis de producător și sunt asigurate pe tot parcursul transportului până la livrare.
La primirea coletului, vă rugăm să verificați integritatea pachetului și disponibilitatea facturii. Fără excepție, acest document se află în interiorul pachetului.

Conditii speciale
În timpul de livrare pot apărea factori care ar putea cauza întârzieri, indiferent de voința noastră sau a companiei de curierat, cum ar fi vremea nefavorabilă, accidente sau ambuteiaje. În toate cazurile, un reprezentant vă va informa și vă va comunica o nouă dată pentru efectuarea livrărilor.

Costuri de livrare

Preturile afisate pe site nu includ taxele de livrare prin curier. Schimbarea destinației afectează prețurile produselor și taxele de livrare.

Taxa standard de livrare prin curier depinde direct de adresa de livrare:

livrare nationala (Romania) – 15 ron ~ 3 Euro
livrare internationala in UE – 90 ron ~ 20 Euro
livrare internationala in Marea Britanie, SUA si Canada – 140 ron ~ 30 Euro
livrare internationala in afara UE – 190 ron ~ 40 Euro
Livrare internațională în UE – Uniunea Europeană – prețurile includ TVA și alte taxe (DDP – taxă de livrare plătită).

Livrare internațională în afara Uniunii Europene – prețurile nu includ TVA, taxe vamale și alte taxe specifice (DDU – taxă de livrare neplătită).